Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμοσ : Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο).

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea
Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea from www.tovima.gr
Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη.

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Παρά το γεγονός ότι η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή (6,7 ρίχτερ) οι ζημιές σε νεότερα κτήρια ήταν σχετικά περιορισμένες. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Παρά το γεγονός ότι η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή (6,7 ρίχτερ) οι ζημιές σε νεότερα κτήρια ήταν σχετικά περιορισμένες. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). σεισμος | iEllada.gr
σεισμος | iEllada.gr from www.iellada.gr
Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Παρά το γεγονός ότι η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή (6,7 ρίχτερ) οι ζημιές σε νεότερα κτήρια ήταν σχετικά περιορισμένες. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά.

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Παρά το γεγονός ότι η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή (6,7 ρίχτερ) οι ζημιές σε νεότερα κτήρια ήταν σχετικά περιορισμένες.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Σάμος: Ζημιές από απανωτά
Σάμος: Ζημιές από απανωτά from www.kirkinews.gr
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Παρά το γεγονός ότι η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή (6,7 ρίχτερ) οι ζημιές σε νεότερα κτήρια ήταν σχετικά περιορισμένες.

Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο.

Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμοσ : Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου σεισμοσ. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο.

0 Response to "Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμοσ : Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο."

Post a Comment